Hur kan AI revolutionera logistik – är vi redo för det största tekniksprånget hittills?

Möt oss i Almedalen, tisdag 25/6 kl 16:00–16:45

Transport- och logistiksystemet är mycket konservativt. Det kan till och med sägas vara i stagnation. Samtidigt är information och data ovärderliga resurser för att kunna fatta rationella beslut om vad, när, hur, vem, var och varför. Hur kan vi gå från ett datoriserat och i grunden analogt system till något mycket mer uppkopplat, AI-drivet och framtidssäkrat?

Den exponentiella utvecklingen inom AI förändrar bransch efter bransch och transportsystemet är inget undantag. Men vilka aktörer är redo att ta sig an denna utmaning? Vad kan vi förvänta oss? Missa inte denna djupdykning i vad som är möjligt både idag och imorgon, för en sak är säker – revolutionen är här och ingen kommer att lämnas opåverkad.  

Deltagare:

  • Naznoush Habashian, hållbarhetschef, Postnord Sverige
  • Miranda G. Edner, Sr. Enterprise Account Manager, Retail Industry, Amazon Web Services
  • Christian Landgren, grundare, Iteam
  • Robert Lidberg, entreprenör och AI-expert, AIron, BEV_R, Duva, Ember
  • Øystein Rønningen, ägare och CCO, InQuire
  • Moderator: Per Olof Arnäs, generalsekreterare, Game Changing Alliance