Vi är på plats i Almedalen

Våra egna seminarier äger rum vid 2030-arenan, Hästgatan 12. Varmt välkommen att lyssna och ta del av våra tankar och idéer på plats. Kontakta oss gärna för vidare samtal, deltagande i panel eller annat samarbete

Tony Edmundsson

Managing partner i BEV_r.
Strategisk utvecklingsledare inom supply chain, med fokus på digitalisering och grön omställning.
Tony är övertygad om att industriella samarbeten blir en av nyckelfaktorerna i övergången till elektrifierad godstransport.

tony.edmundsson@bevr.se

Charlotte Gabrielson

Managing Partner Sicopa Consulting
Charlotte har lång erfarenhet och expertis inom Supply Chain Management, Affärsutveckling, Inköp & Logistik. Charlotte har haft seniora internationella chefsbefattningar i en rad olika branscher – FMCG, Med-tech Industry, Food & Beverage, Automotive och retail. Bjuds gärna in till seminarier och föreläsningar som rör Supply Chain Management, hållbarhet, organisations- & förändringsledning, transformation och digitalisering.

charlotte.gabrielson@sicopa.se

Karin Larsson

Karin har genom sina ca 25 år i nyckelroller inom transportbranschen följt hållbarhetsutvecklingen och den allt större efterfrågan på fossilfria alternativ med stort intresse. Efterfrågan på långsiktigt hållbara bränslen, tex el och vätgas, fick Karin att kombinera sina erfarenheter och kunskaper med personer som har sin kompetens inom energiförsörjning och infrastruktur. Idag driver hon bolag inom projektering av solcellsparker och energilagring samtidigt som hon står stadigt kvar med ena benet i transportbranschen, allt för att bidra till den nödvändiga hållbarhetsomställningen.

karin.larsson@circumflex.se

Fredrik Söderström

CEO InQuire AB
Fredrik har sin bakgrund i ledande befattningar inom logistikbranschen sedan tidigt 90-tal. Med utbildning inom logistik vid Handelshögskolan i Göteborg har allt från traditionell spedition verksamhet till special logistik inom skog, lantbruk och livsmedel varit i fokus. Med ett djupt intresse för omställningen i branschen är områden som ny teknik och förnybara bränslen viktiga kunskapsområden.

fredrik.soderstrom@inquire.se

Robert Lidberg

Tech-entreprenör
Robert arbetar brett inom tech, från AI till mjukvara och infrastruktur. Grundare av bland annat Airon som bygger AI-fabriker.

robert.lidberg@airon.ai

Per Olof Arnäs

Generalsekreterare Game Changing Alliance
Per Olof är doktor i logistik och har forskat och arbetat med digitaliseringen av logistiksystemet i snart 30 år. Han är en van föredragshållare och debattör och deltar gärna i paneler kopplade till logistik, AI, digitalisering, godstransport och hållbarhet.

po@gamechangingalliance.se

Björn Paulsson

Björn Paulsson är en föregångare inom långsiktigt hållbar transportlogistik och drivs av att omdefiniera standarder inom industrin. 25 års erfarenhet av nyckelroller i stora projekt och ledande positioner, samt grundare av flera företag vars fokus är att förändra transportbranschen i grunden. Björns övertygelse är att förändringen sker genom små agila bolag i tätt samarbete inom sektorerna förnybar energi, den nya tidens teknik och disruptiva affärsmodeller.

bjorn.paulsson@trucktrust.se

Øystein Rønningen

CCO InQuire AB
Pionjär inom 4PL-logistik och supply chain-optimering med ett globalt perspektiv. Har genomfört stora förändringsprojekt i Norden, Europa och Australien genom skapande av långsiktiga funktionella och högeffektiva end-to-end supply chain-nätverk genom att eliminera ”icke-värdeskapande” mellanhänder. Känd för att bygga partnerskap och samarbeten mellan konkurrerande varuägare och införande av nya innovativa digitala verktyg. Etablerar och bygger framtida företag & strukturer utifrån disruptiva affärsmodeller.

oystein.ronningen@inquire.se

Andreas Wramsmyr

Visionär ledare inom teknik och logistik, med en stark grund i entreprenörskap och företagsförvandling. Andreas Wramsmyr har hämtat värdefull erfarenhet från globala företag som ABB, Gunnebo och Scan Global Logistics och är grundaren av Adnavem, en innovativ teknikplattform som omdefinierar branschstandarder världen över. Hans expertis och mångsidiga roller inom industrin har utrustat honom med unika insikter i hur man driver transformation genom människor, data och processer. Genom sitt passionerade ledarskap förändrar Andreas sättet företag fungerar på, alltid med ett öga för innovation och en strävan efter att skapa företag med både hög lönsamhet och medarbetarnöjdhet.

andreas@adnavem.com

Linda Larsson

VD på TruckTrust. Linda har arbetat i ledande positioner både nationellt och internationellt inom försäljning och marknad/kommunikation inom ett flertal branscher. Hon har ett anmärkningsvärt affärsmannaskap, en stark känsla av rättvisa och förmågan att inspirera människor med nyfikenhet och innovation som drivkraft.

Lars Reinholdsson

VD för LBC Frakt. Visionär ledare och drivkraft i omställningen. ”LBC Frakt har ett brett perspektiv rörande omställningen och vi har haft som ambition att testa samtliga bränslen och tekniker. Vi har idag 7 etanolbilar, 5 hybrider, 15 biogasbilar, 8 elektriska lastbilar och det tillkommer ytterligare 14 elektriska innan året är slut. För att elektrifiera storskaligt behövs egen laddinfrastruktur, stödfunktioner med ruttsimuleringar och bokningsfunktioner kopplat olika optimeringsfunktioner. Vi ser även ett stort behov kring beteendeförändring i transportbranschen i stort, man behöver nya affärsmodeller som gynnar fyllnadsgrad och frekvenser – allt för att driva större transporteffektivitet.”, säger Lars.

lars.reinholdsson@lbcfrakt.com

Markus Sundström

CRO på BEV_r Markus har lång erfarenhet från transportbranschen med flertalet nyckelroller där han både varit och är en möjliggörare i omställningen mot hållbara transporter. Den okörda milen är den största besparingen och det gäller att hitta smarta systemlösningar och affärsmodeller för att omställningen ska lyckas. Markus är övertygad om att det krävs en beteendeförändring där man inte bara tittar på att byta bränslen utan att man på ett strategiskt sätt arbetar med digitalisering och data för en ökad fyllnadsgrad och effektivare transporter.